Om mig

Mit billede
Billeder taget på min vej... Der findes nu også en facebookside, som pendant til bloggen, find den på www.facebook.com/gadeliv

Hvorfor billedb(l)og

Jeg ville egentlig ikke sætte tekst på denne blog, men efter flere opfordringer bøjer jeg mig, og erkender at et billede i sig selv ikke siger mere end 1000 ord. Så udover den lille label med årtals og position af billederne kommer her lidt baggrund hvorfor.
Jeg tager alle billederne selv. Billederne forstiller de finurligheder jeg falder over på min færden i verden, de fleste er taget i København, hvor jeg bor og fra forskellige rejser.
Jeg tager billederne, fordi jeg er vild med de tags og stensils, der findes rundt omkring i byen. Idéen bag det lille kunstværk der er malet på muren, synes jeg er sjov. Dét, at der faktisk er nogen, der har tænkt på give gadebilledet en ekstra dimension, gør at vandringer i byerne bliver ekstra sjove. Jeg er vild med ideen om at noget er synligt for alle, men det er de færreste der ser dem. En slags lille skattejagt i byrummet. På en tur igennem byen leder jeg altid efter nye tilklistret murer, nedløbsrør, skilte eller eksempelvis fuglekasser, hvor der normalt ikke var tænkt at være en fuglekasse, og hvis hovedformål ikke er at huse fugle.Denne konstant kiggen rundt i byen gør at jeg nok nogen gange er lidt distræt i byrummet, men jeg jeg tror jeg skjuler det godt for mine ledsagere....?!?

Det er dog ikke alt der bliver fotograferet. Jeg er ret kræsen og synes ikke alle tags eller stencils er lige fotoværdige. Det er derfor kun ting der får mig til at stoppe op, smile eller hvis en kunstner er insisterende og har spredt et budskab til hele byen gemt i gyder eller på mure og dermed får min fulde opmærksomhed.